torsdag 19 januari 2012

Ett inlägg om värderingar och skrivkramp

Sitter med en liten härlig skrivkramp.
Igår kom min bror, han jag gillar så mycket. Igår var en bra dag. Därför skrev jag inget igår.

Jag var och träffade Terran. Hon lyssnade på mig när jag pratade på om mina tankar om vem jag är/vill vara och vad jag håller på med, egentligen.

I morse lyssnade jag på Morgonpasset när jag lite försenad åkte till jobbet. Rutan på bilen var lite sådär igendisig som den blir när man har slut på spolarvätska. På radion pratade de om hur bra morgonprogram de var, och med rätta så sa de det. De pratade om att man nog måste vara lite hatad också, för att kunna bli riktigt lyckosam. Man behöver de som älskar också såklart.

Terran undrade om vad mina värderingar. Värderingar är tydligen sånt man tänker att man vill med sitt liv, och sen har man delmål under tiden som ska leda till att man uppfyller sina värderingar.
Sånt tycker jag är intressant. Vad vill jag? Vilken roll vill jag spela?

Jag tänker ofta att det är roligare med positivism. Den andra sidan av myntet finns såklart också, och den behöver man inte skygga för eller undvika eller begrava - den är lika viktig.

Jag hoppas varje dag att jag ska vara omtyckt för den jag är. Att få glädja folk är mitt bästa. Mer kärlek till folket. Jag vill vara mig själv.

Än är jag inte så jättebra på det, men jag lär mig för varje dag. Tänker jag.

Skrivkrampen sitter fortfarande i. Jag måste gå ut och sätta i motorvärmarn och då kommer det vara blidväder imorgon.
Jag är fortfarande kort om spolarvätska i bilen.
Jag har svårt för haters. Hoppas det går bra för mig ändå (eller att mina haters inte berättar så högt för mig att de finns).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar