tisdag 31 januari 2012

Ett öppet brev till en familj i grannbyn Stråtenbo

Ja, inga ursäkter finns. Egentligen.
Har liksom inte känt att jag har haft nåt att berätta. Jag menar, hur kul är det att höra att jag var i stockholm i lördags och att jag sjöng solo för publik i söndags? Allvarligt, alltså?

Nej.

Och inga ursäkter finns egentligen heller för att vår familj ALLTID bjussar en annan fin familj på en massa sjukor. En familj som bor i grannbyn. Vi kan kalla den familjen för Stråtenbofamiljen då jag inte vet om de vill gå ut med sitt riktiga namn så här på Internet.

Så här är det:
Om Kavelmorafamiljen har haft magsjuka så får Stråtenbofamiljen det.
Om Kavelmorafamiljen har haft feber så får Stråtenbofamiljen det.
Om Kavelmorafamiljen har haft svinkoppor så är det så klart att Stråtenbofamiljen får det.
Skulle Kavelmorafamiljen ha haft typ Lupus eller nåt annat från tv-serien House, (även om det hade varit en helt osmittsam åkomma) så hade såklart Stråtenbofamiljen fått det.

Så vi här på Kavelmora Ink vill passa på att be om ursäkt för att vi hela tiden smittar Er i Stråtenbofamiljen. Det är inte med flit.

Och för säkerhets skull så går jag och kollar på House så jag kan diagnosticera kommande sjukdomar.

6 kommentarer:

 1. Jag ber att få upprepa mig: You lead, we follow! Ni fick barn 2006, och det fick vi med. Lite senare. Ni fick barn 2009, och det fick vi med. Lite senare. Ni flyttade till landsbygden, och det gjorde vi med. Lite senare. Klart som korvspad att vi också ska få svinkoppor. Lite senare. Som de lysande ledstjärnor ni är tar ni de första modiga stegen på den otrampade stigen och visar att det går bra. Till slut. Eller till nästa gång. Och då har ni varit där och känner empati som de vänliga varelser ni är. Det känns tryggt att ha sådana människor i sin närhet. ; )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fru Nygårds - Jag blir varm i hela kroppen. Känslan börjar i
   hjärtat som du har berört och så sprider det sig utåt. Tack för att ni kommer göra min dag och att ni satte nivån för den här dagen!

   Radera
 2. Nigge von Stråtenbo (a.k.a Herr Nygårds)1 februari 2012 23:19

  Som ständig tvåa på bollen kan jag bara instämma i min fantastiska frus briljanta svar på det hjärtevärmande blogginlägget. Jag fortsätter följa ledaren och är säker på att resten av min familj gör likaledes.

  Jag vill dock göra dig uppmärksam på att jag drar gränsen vid att bära mössa inomhus. Om du börjar med dylika tilltag losar du en lärjunge. Ville bara informera dig om det. I övrigt vore jag tacksam om du och de dina fortsätter leda flocken från grannbyn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bäste Nigge von Stråtenbo - Om du vill följa mig och de mina så ska jag göra mitt bästa. Och jag ska sluta ha på mig mössa inomhus, bara för att jag verkligen vill ha dig som follower. (Men jag vill samtidigt erkänna att jag ibland har haft mössa inomhus *duckar och räknar kallt med att tappa dig som vän samtidigt som jag febrilt tänker på lösningar hur jag ska kunna muta dig tillbaka* men att det egentligen är ganska fånigt.)

   Radera
 3. Då tänker jag att det var säkert kallt inomhus där du var. Jag har sett en film på den här sidan där det verkade finnas både imaginära väggar och dörrar och där jag antar att den som filmade hade mössa på sig. Inomhus så att säga. Det är helt ok. När du hälsar på i Stråtenbo kan vi elda i kaminen så slipper du ha mössa på dig i alla fall.

  SvaraRadera