söndag 28 augusti 2011

Denna helgen, en toppen

Fördelen med att ha en egen blogg är att man får skriva vad man vill. När man vill. Och hur man vill.
Just nu är klockan sent efter en härlig helg med många, många, många, många härliga intryck och händelser. Det skulle kunna bli ett inlägg lika långt som Internet om jag skrev allt, men jag vill ändå dela med mig och göra en liten minnesanteckning för mig själv. Är det okej? Ja.
  • Vid ankomst Stockholm och systers lägenhet så blev största minnet samtalet om själens fågel, färgen lila, tapeter, gråtlådor och cykelhjälmar mellan en femåring, en tioåring och en fyrtioåring.
  • Dag 2 präglades av Mulle Meck, glass, sömn på gräsmatta efter tröttma, bussåkning (och tanke på om det inte behövs en serviceskola för alla oss som jobbar med service också?) och kräftor.
  • Idag kom jag på att jag har fantastiska syskon, fina syskonbarn och fina vänner. Basådär. Och jag kom också på att det är jätteroligt att gå ut för att hämta posten och där finna ett paket med mitt namn på innehållande en tisha och ett paket kaffe. Med ett fint meddelande från fina män, som jag räknar som fina vänner. Jag har också åkt bil med en hel familj och sett att det går bra. Eller åtminstone så bra så att man är glad när man kommer hem.
Ja. Brottsstycken som kanske inte gör dig som läser så mycket klokare. Och egentligen inte mig heller - men det kan bero på att jag fortfarande bearbetar tankarna och skriver dem ofärdiga.
Men jag är färdig.
Och möter mina tre sista arbetsdagar. Kanske nånsin.

Men den här helgen kommer jag leva länge på.

2 kommentarer:

  1. Klart du kommer att ha fler arbetsdagar!! Ett serviceproffs som du!!!

    SvaraRadera
  2. Tack Lina! Jag hoppas och tror att det kommer bli så.. men jag är orolig för synkning av våra scheman. Men det får vi lösa när det blir dags.

    SvaraRadera