tisdag 31 augusti 2010

Tak så mycket, del II

Det är nog så här nära jag kommer att bli idrottsproffs. Att inte få förlängt kontrakt har ju en massa stora idrottsstjärnor upplevt, så det är ju bara att inse att man är i gott sällskap.

Idag så fick jag fina ord av en kollega som tydligen brukar vara här och kolla, och då känner man ju pressen att prestera! Hon sa att jag tydligen inte hade skrivit de senaste dagarna - och hon har väl kanske rätt - så då lär jag ju ösa på ordentligt nu, som kompensation!! Varsågod.

Men om jag nu ska tillgodose min kepskompis - som för övrigt tog ifrån mig den enda uppgift jag hade att bita i nu framöver - så får jag samtidigt fatta mig kort. Hur gör man det? Jo, man pejstar in lite bilder, för det är ju allmänt känt att bilder säger mer än tusen ord. Här kommer två bilder, before and after. Jag är sjukt nöjd med resultatet hittills - all cred till Mästersnickaren A. Blomid och Dala Allbygg som gör jobbet!! (Och tack Room Service för att ni uppfann det faktum att man tar afterkortet på kvällen...)

För kännedom, så är det badrummet till vänster och mellanrummet till höger. Oinredda. Men det fattade ni väl? Ni är ju smarta...

8 kommentarer:

 1. Tack för uppdateringen, du förstod att jag skulle bli kinkig imorgon om jag legat sömnlös och funderat hur bygget fortskred ;)Det blir finare än fint det här!!

  SvaraRadera
 2. Varsågod. Jag vill gärna inte förorsaka kink... mer än jag redan gör.

  SvaraRadera
 3. Men vad är det jag läser?? inte förlängt kontrakt?? Inte på jobbet väl?? Inte nu när jag ska börja.....säg att det inte är jobbet!!

  SvaraRadera
 4. Nu är det många Malin på Kavelmora Ink…
  Men Malins blogg, du kan slappna av - tänk på att du ska ta det lugnt nu för tiden! Vi kommer jobba med varandra, så lätt blir du inte av med mig. Jag har blivit andremålis kan man säga. Så alltså - vi ses och det ska bli kul att du kommer tillbaka!

  SvaraRadera
 5. ÅÅ det var då för väl det.. man blir ju lite orolig när man inte sett till något schema än! vet du något om det föresten? Vilka blir vi kvar i fiket?? nyyyyyyfniken i en struuuuuut är jag!

  SvaraRadera
 6. Du får nog ett schema imorgon tror jag. Huvudsaken är ju att DU är tilbaka, sen spelar det väl ingen roll vilka fler som jobbar…;-) Man kommer långt på att vara nyfiken!

  SvaraRadera