torsdag 2 september 2010

Känner mig golvad men kör ända in i kaklet

Gissa om jag har knåpat på den rubriken länge?!
Jag har haft en ledig dag (eller jobbat som servicebutler) idag och därför har det hänt ganska mycket i Kavelmora idag!
Eller vänta förresten... jag har ju inte gjort ett dyft åt Kavelmora idag! Det är ju andra som ska äras för det som ni kommer se nedan - och dem ni kommer att se på vissa bilder är Mästersnickare A. Blomid, Kakel-Anders och sen Lärlingen (som inte är med på bild men som har jobbat på grymt bra!) (De nya hantverkarna har även accepterats av småcheferna här hemma och som tur är har de också hörselkåpor (inte barnen alltså)).


Mellanrummet med en hänganordningen för skjutdörren. Mästersnickaren A. Blomid in action.


Before


Kakel-A med lite sånt här grått "underkakel" (tror jag det heter)


Before med Leonidas som inspekterar golvyta. Han har faktiskt gjort lite nytta idag - han har sopat mellanrummet. Lite åt olika håll...


Skjutdörr testas. I framtiden skulle dörren inte ha synts.


Nu har vi kämpat in i kaklet. Eller vi och vi, det är ju inte vi som har kämpat. Men vi tycker det blir fint i alla fall! Imorgon läggs golv och den stackars tvättstugan kommer prioriteras. Mer bilder kommer... Ps. Vi ska eventuellt köra lite pärlspont ovanför kaklet - men vi har inte riktigt bestämt oss. Det är ju ganska 2010 med fixrester och synligt tätskikt.


Askgolv. Eller dansbana. We like. Tydligen vill ni att vi ska ha spånskivan åt det här hållet nu - men omröstningen kanske fortsätter? Vi gör ju som ni säger, som jag sa igår.

Vissa har ju önskat lite fler bilder på Kavelmora Ink, så jag hoppas att ni är lite nöjdare nu...

Jag har bara gått omkring och njutit idag. Det är en sån fröjd när man ser att saker och ting blir så sjukt snygga, och sen inser man att det är i ens eget hus det blir sådär snyggt!
Nu sover till och med min bror här i huset (jag hör hans snarkningar) så det betyder väl bara en sak. Frågan är ju bara i vilket rum jag ska gå och lägga mig i? Det finns ju så många att välja på nu för tiden...

PS. Lilla Li, jag skickade in inlägget från mobilen och hann inte skriva i nåt innan du var där och kommenterade! Tack så mycket för kommentaren du skrev - och svaret är: Ja, det går VERKLIGEN framåt! :) Och grattis på din födelsedag. ds.

4 kommentarer:

  1. Tack för bilder. Det är bra när man inte hittar hem till er...

    SvaraRadera
  2. Varsågod Niclas! Men hittar du inte? Det ska vi råda bot på!!

    SvaraRadera