tisdag 9 november 2010

Inspiration i byrålådan?

Jag har ju kommit på att det är roligt det här med att skriva på Internet, sådär som kändisarna och alla andra gör. Och det har ju gått ganska bra de här 260+ inläggen som har skrivits - ungefär ett om dagen.
Det har varit lite olika stil på inläggen och ofta (läs nästan alltid) har det speglat humör eller intresse just för stunden och jag har alltid strävat efter att underhålla mig själv och på ett terapeutiskt sätt få ut saker ur mina tankar. Gärna med humor.

Min husfru har ju som de flesta andra vuxit upp nånstans, och hennes föräldrahem har ett grannhus. Där har det under hela hennes uppväxt bott en familj och mannen i den familjen är pensionerad journalist. Vi brukar träffa dem ibland och han är en mycket intressant man och jag uppslattar att lyssna på och samtala med honom.
Han har kanske jobbat 250 år som journalist och borde väl veta det här med skrivning tänker jag..

Jag har de senaste dagarna fått sjuk skrivkramp. Det är så märkligt och jag vet inte vad det beror på - för tankarna är desamma hela tiden, och alltså borde de väl behöva komma ut nån stans? (Jag tänker att här vore en toppenplats, men det verkar inte tankarna tänka.)

Han, grannjournalisten, pratade nån gång om hur vanligt det var med inspiration i byrålådan.
Nu vet jag ju vad det är för något, och kanske inget som är att rekommendera när vi har en massa småbarn springande runtomkring här huset, öppnandes varje byrålåda eller tvättmaskin som finns tillgänglig så jag kommer nog inte skaffa nån sån inspiration.
Men det vore sjukt smidigt att ha en sån låda. Med lite olika roliga idéer som kunde funka här på Kavelmora Ink.
Men jag har ingen sån låda. Typiskt alltså. Och inget finns det i den lådan heller.

6 kommentarer:

 1. Inspirationen kan möjligen ha tagit semester. När den är utvilad kommer den tillbaka:) man kan inte jobba jämt vet du.

  SvaraRadera
 2. Här kan du få lite inspiration: http://varldenenligt-j.blogspot.com/2010/11/en-om-dagen.html

  SvaraRadera
 3. Lilla Li - så du menar att den har åkt på semester utan mig!? Riktigt fräckt…
  S - Vilken inspirationskälla! Riktigt fräckt...

  SvaraRadera
 4. Fotboll kan du väl skriva om! Det är alltid kul att läsa om fotboll. På tal om det blir det nån samtittning snart? Var ju ganska länge sen eftersom jag bangade hollandsmatchen...

  SvaraRadera
 5. Fredrik. Du måste vara den skönaste bloggaren jag träffat på. Och väldigt unik också. Ville bara säga det och att jag följer både din och husfruns alla bloggar :) Kram! /Linda Bride

  SvaraRadera
 6. Det är klart vi ska se fotboll snart, (käre kepskompis?) ! Och jag ska skriva om fotboll - tack för påminnelsen!

  Linda, tack. Det värmer enormt.. Kram!

  SvaraRadera