måndag 13 februari 2012

Ett dagboksinlägg. Igen.

Hallå bloggen.

Jaa, en vanlig dag på jobbet. Måndag och allt det där som är som vanligt.

Och inget att skriva om heller.
Kanske imorgon då. Om du inte har tröttnat på mig då, vill säga.

Hej på rej.

3 kommentarer:

 1. Man behöver ju faktiskt inte skriva varje dag om man inte vill. Och vi läsare är inte så flyktiga så vi ger upp om det inte kommer inlägg på några dagar, eller om det nån gång kommer ett inlägg som man inte skrattar sig fördärvad åt. Du är faktiskt BRA på att skriva, både roliga och allvarliga saker. Försök att få in det i ditt välfriserade och nyglajjpåsatta huvud ;) Nu börjar det bli dags för dig att förstå det vi andra har förstått för länge sedan, nämligen att du är en bra kille, med många gåvor där skrivande bara är en av dom. Inte skulle väl en toppenpingla som Helena ha fallit för dig om du inte tillika hade varit en toppenkille?? Och dina vänner vet du väl innerst inne att dom uppskattar dig precis som du är, med det som vi faktiskt alla har: fel, brister och en hel del bra grejor.
  Och inte skulle väl jag sitta och smygskriva det här på jobbet om det inte vore för att jag tycker att du värderar dig själv på tok för lågt!!
  Ha en bra dag, för det är du värd :)
  /Ordpolisen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du, Ordpolisen... Sånt där du skrev nu, det gjorde min dag ännu bättre. (säger jag smygskrivandes på mitt jobb). Kram, och hoppas du med får en fin dag :)

   Radera
 2. Lyssna på den visa kvinnan. Och denna gång menade jag inte mig själv! (Fast det är ju som att jag sagt det själv).

  SvaraRadera