måndag 6 februari 2012

Träningsdagboken, del I

Minnesgranna läsare kommer ihåg att jag skulle börja "träna".
Måndagar och torsdagar var förslaget.
Idag har det i min kalender varit måndag hela dagen. (En ganska bra måndag, i min bok.) Alltså var det dags för träning, och alla bloggar måste ju ha nån form av träningsdagbok - tänker jag. Så Kavelmora Ink vill inte vara "sämre" utan härmed startar vi en träningsdagbok. Tänker att det kan bli spännande för dig som läser att läsa om hur många kilometer (mil?) jag joggar, hur många kalorier som jag bränt, hur svettbandet har fått göra skäl för sitt uppdrag och så vidare.
Eller hur?

Så nu kör vi:
Idag så hoppade jag över träningen.

Det får man göra om några av ens finaste vänner kommer på besök, nästan från ett annat land. Det har vi på Kavelmora Ink bestämt.

Dom kommer inte förbi så ofta, och när dom hälsar på så blixtrar tiden bara förbi. Och vips så är dom borta, igen. Men dom lämnar en sån där härlig väldoft av omtanke kvar efter sig.


Sån vill man ju vara. I alla fall jag.

Men dom, och många andra av våra vänner, är sådana. Omtänksamma. Osjälviska. Hjälpnödiga, som en annan god vän beskriver sig själv som.

Då kan jag inte bli annat än ödmjuk. Och tänka att jag kan fortsätta träna på att vara en sån medmänniska, en sån som dom är.
För sån som dom vill jag vara.

Snart är det torsdag.

2 kommentarer:

  1. Äntligen en träningsdagbok jag kanidentifiera mig i!!
    /daniel j

    SvaraRadera
  2. Det är kanske såhär den kommer se ut, vad vet jag? Men du får hänga med såklart!!

    SvaraRadera