måndag 28 april 2014

Blogg 100. Del LIX. Arenan

Det kommer att byggas en fotbollsarena i Kavelmora.
Vi har börjat ladda upp med att hålla det lite hemligt för våra barn eftersom de brukar ha en tendens att rusa åstad utan att kunna behärska sig när de får veta roliga saker. Det har de nog från sin mor.
Inspirationen för arenan som kommer byggas hämtar vi mest från Portman Stråtenroad eftersom det är den bästa arenan i trakten.
Tanken är att det kommer, likt Portman Stråtenroad, bli en enmålsplan. Två-mål är lite överkurs än så länge. Det har inte bestämts än hur det kommer bli med läktare på arenan men på sikt så skulle det inte förvåna mig om det blir nåt i stil med Maracana. Det är snyggt med runt och 96000 pers kan ju faktiskt bli sugna på att kolla på enmålsfotboll och om alla blir det samtidigt så är det ju bra att det finns ett sånt alternativ.
Men tills vi får bygglov så börjar vi nog mest med att klippa ängen bredvid vår tomt och sätta dit ett mål. När det är gjort blir det invigning på Maracavelmoranã. Vi tänker utmana laget som har Stråtenbo Portmanroad som hemmaarena. De vet bara inte om det ännu.
Men det kommer bli episkt.
Fortsättning följer.

1 kommentar:

  1. Det kommer bli EPISKT!!

    För övrigt ett fantastiskt arenanamn!

    SvaraRadera