fredag 29 oktober 2010

En nystart

Ja hej.

Det är dags igen. Har åkt lite bergochdalbana pga sömnbrist, men nu kör vi igen. Det är ju roligare att ha roligt så länge det är kul, så vi kör.

Lyssnade på radio idag igen. En rolig kille intervjuades och man blir ju inspirerad såna gånger. Han är komiker, den här killen Soran, och han fick en massa frågor som andra komiker hade fått. Jag fastnade för en fråga: "Har du något recept för att vara rolig?"
Han svarade: "Nej, men JAG måste tycka det jag säger/skriver är roligt, annars funkar det inte".

Det tyckte jag var lite klurigt och tänkvärt.
Ibland (läs ofta) får jag skrivkramp för att jag försöker få till något lite klatschigt och småroligt (gärna storroligt men jag är inte kräsen) och så börjar jag tänka på vad du kanske kan tycka är roligt - för jag vill ju gärna att DU ska tycka att det jag skriver är roligt.
Jag är lite (läs mycket) hooked på olika sociala medier och gillar det mycket. Jag älskar (just nu) att läsa folks (både såna jag känner och andra) statusrader på Facebook (där känner jag nog alla som jag läser), tweets på Twitter (där känner jag knappt nån) och bloggar (av både kända och okända) och jag fascineras ofta hur bra och roliga och tänkvärda de är.
Undra om de har något recept för att bli så bra och underhållande och roliga? Tja, kanske.

Jag ska nog göra som han den här komikern jag lyssnade på idag, och först och främst gilla det jag skriver själv. Sen får du göra det om du vill och du är mycket välkommen och komma med feedback eller så bara läser du och gör vad du vill med det.

Tack för den här gången.
Med vänliga hälsningar,
Fredrik

4 kommentarer:

 1. Nej tack ska DU ha! Gillar´t...

  SvaraRadera
 2. Bästa Modedoktorn,
  Jag vill här säga att jag är ett stort fan av DITT skrivande. Tack ska DU ha.

  SvaraRadera
 3. Vi kan fortsätta hur länge som helst. Men tack.

  SvaraRadera