tisdag 26 oktober 2010

Morgondagens Kavelmorahoroskop

Detta horoskop kan läsas alla dagar. Eller kvällar innan nästa dag. Det är till dig. Varsågod.

Du kommer vakna utvilad och pigg.
Duschen kommer vara varm på en gång och spegeln kommer inte imma igen efter du fått njuta av en extralång dusch.
Dina barn (eller barnen du kommer få) vaknar med ett glatt skratt och gnäller inte alls för att de har betong i halsen eller inte vill gå till Bystugan (läs skolan, dagis mm.)
Frukosten som magiskt står framdukad smakar gudomligt och barnen äter upp sin gröt utan knot. Diskmaskinen är redan tömd så det är bara att ställa ner skålarna.
Kaffet har perfekt styrka och latteskummet landar i koppen som ett snötäcke i alpklass.
Ytterkläderna och skorna finns på sina platser och barnen (om du har några) ställer sig glatt på led för att kläs på innan de sakta marscherar ut till bilen.
Rutorna på bilen är inte igenfrusna och motorvärmaren har stått på sedan fem-tiden och du slipper huttra dig igenom de första tio minuterna av bilresan till jobbet.
På jobbet finns en parkeringsplats närmast entrén, och det är inte handikappsplatsen utan en av de andra och den bara väntar på dig!
Mötena på förmiddagen är roliga och dina kollegor är på ett strålande humör och chefen bjuder på butterkaka redan på morgonmötet!
Lunchlådan bjuder på något alldeles extra den här dagen och efter lunchen så bestämmer chefen att alla får gå hem för dagen - med full betalning.
Vid hämtningen på dagis så kommer dina barn springande mot dig med utsträckta armar och de följer genast med till bilen, utan tjat eller övertalning.
Väl hemma så börjar barnen leka med sina leksaker tysta och lugna utan att bråka eller gnälla.
(Saknar du barn så är dessa rader även applicerbara på din partner eller dig själv.)
Middagen smakar som om Klötzke skulle ha kokat ihop den och det är så mycket mat så du kan fylla flera matlådor, faktiskt så att det räcker resten av veckan.
Efter middagen så hoppar barnen självmant ner i badkaret och leker där tillsammans utan att hälla ut allt vatten på golvet. När det sedan är dags för att kliva ur så tävlar de nästan om vem som ska få hoppa ur först - utan att för den skull bli besviken när de får vänta.
Du hinner även med att plocka ihop utan stress efter middagen, och du kommer till och med hinna sitta ner lite i soffan innan det är nattning av dina barn (eller din partner, eller dig själv..)
Dina favoritprogram kommer visas på TV-n och kaminens brasa kommer värma sådär perfekt så du slipper svettas - och ändå kan ha tjocktröjan på.
När programmen har slutat kommer klockan ändå inte vara så mycket, så om du vill så finns tid för din otroligt roliga bok som du har jättemycket kvar på att läsa.
Du kommer somna lugnt och skönt och bara drömma härliga drömmar, precis hela natten.

Det här är du värd. Och jag hoppas du kommer få det såhär. För det är du värd.

2 kommentarer:

  1. Tack:)! Precis vad vi alla behöver!

    SvaraRadera
  2. Mm... men jag vill bara brasklappa att det inte alltid faller in hundraprocentigt. (Talar av egen erfarenhet idag.) Vi är lite nya på det här med horoskop här på Kavelmora Ink - men det var ju till Dig som läser - så vad bra!

    SvaraRadera