fredag 22 juli 2011

Dagens Caféskola. Ett gästbloggsinlägg som säger mer än tusen ord. Åsså lite annat. Viktigt.

När ens trogna (?) läsare och vän Modedoktorn MMS:ar in en sån här bild så känner jag att Caféskolan gör skillnad. Men det är ändå tråkigt när det är få som läser ens uppmaningar och upplysningar om att "Det är roligare att möta en TREVLIG kund än en sur", även om det står om det på hela Internet.   
"Se där ja!
(Chokladbollar i andra änden av montern. Med kokos på. Som sig bör.)
Bild tagen av Modedoktorn om inget annat anges.

Men egentligen så är det ganska futtigt att bli störd av magontstanter som bara gnäller för att de är hungriga och inte förstår att det är en svettig, stressad Barista på andra sidan.

När det händer saker i Norge som är så obeskrivbart fruktansvärda.

Då känns det ovärt att fascineras av att en fjärdedel av vägen tillochfrån jobbet hade rasat när jag åkte hem och att jag körde genom en översvämning.

För det finns dem som verkligen lider och är rädda och fruktansvärt ledsna ikväll. För att de har drabbats. Av någon som hade större problem än bara lite ont i magen.

2 kommentarer:

  1. First things first: definitivt trogen läsare och vän!

    Vän av ordning måste upplysa övriga läsare om att det var Han med tidningarna som uppmärksammade pärlbollarna. Det var också han som kom att tänka på att Frippers nog skulle uppskattas sådan semesterbild (ngt som blivit tradition att skicka).

    Vad gäller det andra du skrivit är det kloka ord. Ibland får man ett annat perspektiv på saker. De vidriga morden i Norge gör varje vettig person smärtsamt medveten om detta. Men du, det är ju ändå inte ok att vara stygg mot baristan med motiveringen "oh well, hen ska vara glad att jag inte tog kål på hennom"!

    SvaraRadera
  2. Älskar traditioner och att jag får ha dig som vän! Njut av semestern och sprid er väldoft även i huvudstan, de kan behöva det.

    SvaraRadera