fredag 22 april 2011

Påsktröttma

Och tycker man inte det här räcker som klantigt så kan man krydda det med bucklan på vänster framskärm (snarlik en högernäve) som uppkom tack vare att däckteknikern inte hade någon stubin eller iq kvar.

Glad påsk!
Önskar Klantpuckot Timeus

6 kommentarer:

 1. Han med tidningarna22 april 2011 21:14

  Känner med dig min vän. Hoppas du i vart fall får en lugn och skön påsk med din härliga familj.

  SvaraRadera
 2. Tack! Det finns en definition till på kompis: "En som både facebookkommenterar, ringer och bloggkommenterar samma kväll." Det är en kompis för mig.

  SvaraRadera
 3. Den här föreslagna dealen med däckbytarskills mot tävlingshjälp. Hur tänkte du där? Pros and cons för motparten och hela den biten. Hoppas ni klarade er helskinnade från incidenten och att bilen inte tog allt för stor skada (been there, done that).

  SvaraRadera
 4. Nigge, jag har saknat dig.
  Och jag har alltid trott att jag har kunnat byta däck på bilar men apparently så kan jag inte det heller. Tävlingsledningar bör hädanefter alltid betacka sig hjälp från grannbyn - just sayin.
  Vi klarade oss bra men jag sörjer mest att jag nu definitivt har tummen mitt i handen, även när det kommer till så simpla grejer som däckbyten…
  För övrigt anser jag att Skismuffe bör ta hem tävlingen. #stalltips

  SvaraRadera
 5. Jag har levt lite i internetskugga de senaste två veckorna men ska nu försöka ta mig ur den och återintegrera mig i cybervärlden. Vi får se hur det går.

  SvaraRadera
 6. Jag vill inte pressa dig men det har verkligen varit ett stort hål i mitt internet när du varit ledig.
  Jag vill säga: Välkommen! osv men jag vill som sagt inte pressa någon...
  Det är iaf en ära att få kommentar av dig - i mitt tycke en av de roligare.
  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera