tisdag 25 januari 2011

Dagens Caféskola, bland annat om tanter och servetter

Note to vem som helst av intresserade caféskolelever:
1. Om en lite dryg dam ber om både bestick och servetter till sina paninis är det frågan om det är värt att bara lägga två servetter på hennes bricka.
2. Om du bara lägger två servetter på hennes bricka kan det vara bra om hon ser att det är två stycken med tanke på att hon kommer reagera.
3. Om du säger att det ligger två servetter till henne och hennes man på brickan är så är det viktigt att det ligger två servetter - för din triumf blir så mycket större då.
Published with Blogger-droid v1.6.5

7 kommentarer:

  1. Nu undrar jag ju nyfiket: skrattade du sist och bäst eller låg där bara en servett?

    SvaraRadera
  2. Jag undrar mest varför hon hade sin man på brickan? Det måste ha varit en väldigt liten man, en sån man kan ha i byrån i en liten ask bland andra grejer...

    Och varför behöver egentligen paninis servetter och bestick?

    Godmorgon från en lite dryg man i finland

    SvaraRadera
  3. Jag och syftningsfel alltså...
    Godmorgon från en vanligtvis ännu drygare man från Dalom! (Och fyi så var han stor och hade inte gärna fått plats på brickan, hur få servetter jag än lagt dit. Och jag gillar såna här kommentarer.)

    SvaraRadera
  4. Aaah, sabla såna där moments... Ta dina servetter själv, din gamla harpa. Så retligt det är, när man precis är på väg att dra upp mungiporna till öronen (iaf inombords) över en poäng man tror sig ha tagit, men så inser man att man tappade bollen. Borde vara förbjudet.

    SvaraRadera
  5. Jag och syftningsfel igen? Menade att ett halvfullt glas visar på nåt positivt och jag tror damen kände att det var hon som tappade bollen... jag skrattade iaf när de gått, glad över att det faktiskt låg två servetter på deras bricka. Som de kunnat ta själva, de gamla harporna! (Bra namn btw)
    Hoppas din svanskota blir bättre..

    SvaraRadera
  6. Nej! Inga fel från din sida! Jag läste fel. För jag är så sur över svansen just nu?
    Sorry! Vad bra att de fick. Next time will read one more time

    SvaraRadera